پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۱
بازدید : ۷۱
منبع : شهرداری منطقه پنج شیراز
تاریخ درج : پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۱
با همت شهرداری منطقه پنج شیراز اتفاق افتاد ، کارآفرینی در کم برخوردارترین محله شیراز
با همت شهرداری منطقه پنج شیراز اتفاق افتاد ،
کارآفرینی در کم برخوردارترین محله شیراز
در این مراسم ناظر شورای اسلامی شهر شیراز در شهرداری منطقه پنج از دغدغه جدی مدیریت شهری نسبت به محلات کم برخوردار خبر داد.
افسانه خواست خدایی با تبریک یوم الله 22 بهمن اظهار داشت: مجموعه کارگاه خود اشتغالی بانوان حضرت فاطمه زهرا «س» در گذشته توسط مجمع خیرین شهرساز و فرهنگساز شهرداری شیراز افتتاح شد. اما با گسترش ویروس کرونا چهار سال تعطیل شد و به مکانی متروکه تبدیل گردید.
او از راه اندازی این مرکز به همت شهرداری منطقه 5 خبر داد وافزود: این مرکز با همکاری قرارگاه محرومیت زدایی سپاه احمد بن موسی(ع) و سپاه ناحیه بقیه الله و دو گروه کارافرین مجددا تجهیز و به بهره برداری رسید.
وی با اشاره به اینکه زمین این مجموعه متعلق به شهرداری است و بنای آن توسط خیرین احداث شده، گفت: توانمندسازی بانوان خصوصا بانوان سرپرست خانوار از اولویت های مهم ما در کمیته خانواده و بانوان شورای اسلامی شهر شیراز در دوره ششم است.
عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر با اشاره به این موضوع که قسمت عمده ای از مناطق کم برخوردار کلانشهر شیراز در محدوده منطقه 5 واقع شده اظهار داشت: محله کوشک میدان در زمره این مناطق در شیراز قرار می گیرد و مدیریت شهری تمرکز ویژه ای بر ارایه خدمات، توانمندسازی استعدادها، گسترش زیرساخت ها و مواردی از این دست دارد.
رییس کمیته خانواده و بانوان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه موضوع تسهیل دسترسی به محل کارگاه از مهمترین چالش های پیش روی بانوان است، اظهار کرد: یکی از اهداف احیای این مجموعه این است که بانوان بتوانند بدون هیچگونه نگرانی و دغدغه ای در محل کار حاضر شوند و این مورد در راه اندازی کارگاه خود اشتغالی بانوان حضرت فاطمه زهرا(س) رعایت شده است.
وی با بیان اینکه با راه اندازی این کارگاه تعداد زیادی از بانوان محله کوشک میدان و محلات اطراف مشغول به کار شدند، گفت: مناطق پنج، دو، سه ،هفت و نه شهرداری شیراز از مناطق کمتر برخوردار هستند و سیاستگزاری شورا بر توجه و حمایت از این محلات استوار شده است.
عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه در تلاشیم در آینده کارگاه های خوداشتغالی بانوان با هدف اشتغالزایی و توانمند سازی زنان بی سرپرست و بد سرپرست در محلات مختلف راه اندازی می شود، اظهار داشت: این امر نقش مثبتی در کاهش آسیب های اجتماعی، تقویت بنیان خانواده، تربیت فرزندان و صیانت از هنجارهای عمومی جامعه دارد.
این مقام مسئول با بیان اینکه از مهمترین چالش های پیش روی این کارگاه ها، فراهم نبودن مراکز عرضه و فروش محصولات است، بیان داشت: در این راستا توسط کمیته خانواده و بانوان از شهرداری تقاضا شده لایحه ای را به شورا ارایه دهد تا در کنار این کارگاه ها مراکزی جهت عرضه محصولات راه اندازی شود. این مسئله از طریق کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز در حال بررسی و پیگیری است.
عضو ناظر شورا در شهرداری منطقه پنج شیراز با بیان اینکه فراهم نمودن بستر عرضه محصولات این کارگاه ها مورد توجه قرار دارد، گفت: در نظر داریم مراکز عرضه و فروش این محصولات را در تمام مناطق شهر بویژه در مناطق نسبتا برخوردار راه اندازی نماییم.
نماینده مردم شیراز در پارلمان شهری با اشاره به اینکه کارگاه حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان اولین مجموعه خود اشتغالی بانوان فعالیت خود را آغاز کرده و بزودی در تلاشیم در برخی نقاط شهر از این نمونه مراکز ایجاد شود، گفت: سعی داریم این مجموعه ها را با همکاری و مدیریت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نقاط کم برخوردار شهر اداره کنیم.
خانم خواست خدایی عضو شورای شهر, [۱۱.۰۲.۲۳ ۰۸:۰۰]
در ادامه این مراسم شهردار منطقه 5 شیراز از اقدامات عملیاتی برای عمل به رسالت عدالت اجرای خدمات شهری در محلات منطقه پنج خبر داد.
مهندس رضا مسعودی با تبریک فرارسیدن یوم الله 22 بهمن و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز حمایت از اقشار کم برخوردار جامعه را در صدر برنامه های خود قرار داده و در سطح منطقه 5 پروژه های متعددی برای عمل به این ماموریت تعریف و اجرایی شده است.
وی افزود: همزمان با دهه مبارک فجر کارگاه اشتغالزایی بانوان سرپرست خانوار با حمایت کمیته خانواده و بانوان شورای اسلامی شهر شیراز و به همت شهرداری منطقه پنج شیراز راه اندازی شد. این پروژه برای مدتی متروکه و بدون استفاده بود و شهرداری منطقه 5 شیراز بنا بر رسالت عدالت اجتماعی که سرلوحه کار قرار داده و تاکید شورای اسلامی شهر شیراز نسبت به بهره برداری از آن اقدام کرد.
مهندس مسعودی با اشاره به نیاز منطقه به چنین کارگاه هایی گفت: این پروژه در محله کوشک میدان که از محلات کم برخوردار می باشد و با بهره برداری از آن شاهد تقویت بنیه مالی زنان سرپرست خانوار، کاهش اسیب های اجتماعی و توانمندسازی خانواده های محروم خواهیم بود.
شهردار منطقه 5 شیراز با تشریح مشخصاتی از این پروژه گفت: کارگاه اشتغالزایی بانوان سرپرست خانوار در زمینی به مساحت 450 مترمربع و در دو طبقه به بهره برداری مجدد رسیده است . زمین این پروژه متعلق به شهرداری شیراز است که با کمک خیرین ساخته شده و شهرداری شیراز علاوه بر اختصاص زمین در حوزه اعطای پروانه بهره برداری، عملیات بهسازی، تجهیز و راه اندازی مجدد این کارگاه تلاش کرده است.
وی از اتخاذ تدابیر لازم برای فعالیت این کارگاه با حداکثر ظرفیت خبر داد و افزود: اجرای پروژه های مشابه در سایر مناطق کم برخوردار شهرداری منطقه 5 شیراز در دستور کار قرار گرفته و در زمینه رسالت رسیدگی به محلات کم برخوردار از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نیستیم.
مهندس مسعودی در بخش دیگری از سخنانش بیان داشت: در سطح منطقه 5 شیراز پروژه های متعددی در حال کلنگ زنی، احداث و بهره برداری است که ارمغان آنها برای مناطق کم برخوردار ایجاد رفاه اجتماعی، ایمن سازی و گسترش سرانه های ورزشی و فرهنگی خواهد بود.
شهردار منطقه 5 شیراز با تاکید بر این مطلب که پروژه های عمرانی آبستن ارزش افزوده هستند بیان داشت: امیدواریم با بهره برداری از پروژه ها گام موثری در راستای توزیع متوازن خدمات شهری برداشته باشیم و دین خود را به شهروندان ولایتمدار و فرهنگمدار شیراز عملی سازیم.
امیرآبادی شیراز نوین, [۱۱.۰۲.۲۳ ۰۰:۳۸]
در ادامه این مراسم جانشین فرماندهی قرارگاه محرومیت زدایی حضرت احمدبن موسی(ع) سپاه فجر فارس بر پشتوانه مردمی سپاه پساداران تاکید کرد.
سرهنگ هاشم جمالی افزود: رهنمودها و بیانات رهبر معظم انقلاب همواره به عنوان الگو پیش روی ما قرار دارد و بصیرت ایشان موجب شد تا در دوران کرونا بهترین عملکرد را داشته باشیم و تهدیدها را به فرصت تبدیل نماییم.
وی ضمن تشکر از همکاری و اقدامات شورا و شهرداری شیراز در راستای محرومیت زدایی افزود: در دوره ششم شورای شهر شیراز شاهد اقدامات بی نظیری در زمینه محرومیت زدایی هستیم که راه اندازی چنین مرکزی نیز از مزیت های داشتن شورای انقلابی است.
در ادامه این مراسم فرمانده سپاه ناحیه بقیه الله شیراز با اظهار خرسندی از همکاری شهرداری، شورای شهر و سپاه پاسداران، اظهار داشت: این مکان چند سال پیش به همت خیرین و با هدف ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانوار احداث شد، اما به دلایلی در چند سال اخیر فعالیتی نداشته و بلا استفاده باقی مانده بود.
به گفته سرهنگ علیپور، با هدف احیا و راه اندازی این مجموعه، یک تفاهم نامه میان شهرداری، شورا، سپاه ناحیه بقیه ا... و قرارگاه محرومیت زدایی منعقد شده و در کمتر از ۱۰ روز با استقرار دو گروه توانمند این مجموعه احیا و به چرخه تولید بازگشت.
وی با بیان اینکه استقرار این دو گروه زمینه اشتغال و توانمندسازی حداقل ۵۰ بانوی سرپرست خانوار یا خودسرپرست را فراهم کرده است، اظهار داشت: پذیرش سفارشات و تولید انواع البسه در این فضا امکان پذیر شده است.
فرمانده سپاه ناحیه بقیه الله با تاکید بر اینکه برنامه ریزی های لازم برای تعریف بازار فروش محصولات تولیدی این مجموعه باید انجام شود، تصریح کرد: از جمله بازارهای هدف این مجموعه میتوان به مرکز مراکز درمانی، بیمارستان ها، مدارس و سایر مراکزی که به صورت انبوه مصرف البسه دارند اشاره و با معرفی ان ها کمک کرد که چرخ این کارگاه بهتر از گذشته بچرخد.
سرهنگ علیپور با اشاره به اینکه این مرکز به صورت کاملاً خودگردان اداره میشود ابراز داشت: در تولیدات این مرکز هیچ نگاه درآمدزایی برای مجموعه شهرداری، شورا و سپاه وجود ندارد.
روابط عمومی شهرداری منطقه پنج شیراز